Jump to content

Pete L.

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
  1. No I didn’t. I also watched a video on utube and installed it how the guy said. installed it with the connection facing approximately 1 o’clock and the rotated it till the two holes line up. Tested it in D1, D2, and ESP. It worked great and shifted good through all the gears. The reverse rev limiter issue went away as well. Maybe I got really lucky. I didn’t look deep enough into the manual. What’s the process for initializing it?
  2. Hi there. It ended up being the cam shift angle sensor. It was flashing 5 times and then a longer flash. Found a manual on this forum and it lead me to that. Installed a new one and all issues fixed. Now I need some new rubber for the wheels and it’s ready to go!!
  3. What a great site. Happy to find it. With finding a manual on this site I was able to determine it was the Cam shift angle sensor. Installed a new one in and we’re ready to ride again. Thanks 👍
  4. Hi there. D1, D2, ESP Flashing and only have first gear. Reverse has like a rev limiter. If I turn the key on, start it and right away put it in D and get on the throttle right away, I have all the gears. As soon as i come to a stop, it goes back into flashing the D1, D2, and ESP. Does someone have manuals for troubleshooting this?
  5. Hi there. Just became a member and would appreciate advice on trouble shooting. D1, D2, ESP Flashing and only have first gear. Reverse has like a rev limiter. If I turn the key on, start it and right away put it in D and get on the throttle right away, I have all the gears. As soon as i come to a stop, it goes back into flashing the D1, D2, and ESP. Does someone have manuals for troubleshooting this?
×
×
  • Create New...