Jump to content
SlammedRanger

Couple small issues

Recommended Posts

First it wont let me put my signature in. Signature is set to a max of 5 lines.

 

Second i dont have the option to show all forums. I have to chose a topic and in the sandbox it wasnt that way

Screenshot_20191124-154146_Chrome.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

On the second are you talking about the notifications at the bottom? If so it's still there but we have a lot more sections here so it's way down on the list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
14 minutes ago, SlammedRanger said:

First it wont let me put my signature in. Signature is set to a max of 5 lines.

 

Ya, there are max Sig lines set. How many should we allow? Yours is so long it might be better to put it inside a spoiler container.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
1 minute ago, retro said:

 

Ya, there are max Sig lines set. How many should we allow? Yours is so long it might be better to put it inside a spoiler container.

Whats a spoiler container? I totally agree mine is too long lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Neither of the things i have circled are on the new site. I used them the most. I dont like choosing an individual forum section to view new posts. I just refresh a list of all new posts from all sections to see new posts quicker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

 

9 minutes ago, SlammedRanger said:

Whats a spoiler container?

The eyeball button in the editor.

preview24.png

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 
5 minutes ago, retro said:

 

The eyeball button in the editor.

preview24.png

Spoiler idea didnt work. Still said to many lines. Good thought though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Well thats a bummer! I didn't know the spoiler is limited. Maybe it will work with a quote box? Or maybe I gotta increase the Sig lines setting? I'll try that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

If putting it in a spoiler box will make it take up less space i am 100% for it! We can just kindly ask people to use spoiler boxes if there sigs get out of hand. I know mine is a direct example and i want to lead by doing it right.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I just increased the limit... see if the spoiler works now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
20 minutes ago, SlammedRanger said:

Is there a way to change the genaric reveal hidden content to signature or something else?

 

I've been wondering about that label too. I'll look into it later on. Does it work now? If so I'll decrease the limit until I break it, then increase until it works so we know how many lines we gotta allow for that container.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

Just wanted the newer members know... I can't give ratings , or see pics (sometimes i can right click and open them in a new window, 

 

YES! It bothers me that i CAN'T give ratings! You guys deserve them! 

 

https://atvhonda.com/index.php?/gallery/

 

Also..... So far i have no issue viewing the gallery! I should be updating to a new operating system soon. Just wanted y'all to be aware, we now return you to the regularly  scheduled program...

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Posted (edited)

when i use an Emoji, things slow down. the page reacts differently. it does the same on the windows HDD. the linux drive, doesnt have any blockers yet, as i have just got it going. it shouldn't be a blocker problem. i think this only happens at this site.

should i have opened a new topic on this?

Edited by LedFTed
question

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I very seldom use the emoji. They never slowed the page down for me but do take a while to load to view them all to insert them.  The 1-2 second delay never bothered me though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

yes the emoji screen does take a little time to load, depends on your internet speed I'm sure...I use them a fair amount

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
On 1/3/2020 at 3:41 AM, LedFTed said:

when i use an Emoji, things slow down

 

There are a lot of emojis loading in that small popup at the same time. I will look into caching those so they'll load instantly when I find some spare time. It's on the TODO list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

as far as speed i should have enough. i only use the 1st section of emojis. at the moment, they are not so important, i still like to use them.

maybe the list could be thinned down a bit, to speed things up. whenever the time permits.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
On 1/3/2020 at 3:41 AM, LedFTed said:

when i use an Emoji, things slow down.

 

I did some reading and found out the Twitter style emoji sets load very slow and that there is no fix for that. So I changed the emoji set to Native. Let us know how those work. Thanks for finding and mentioning this problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

emoji test

😀 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...